Over ons

De pagina over ons

Dit is het team van Schildersbedrijf Donker

Eigenaar schildersbedrijf Donker

Jerry Donker

In februari 2001 heeft jerry Donker zijn schilderbedrijf opgericht en na velen jaren nog steeds actief als meewerken onderhoudsschilder

Rein onderhoudsschilder

Rein Hofs

Rein Hofs ik werk al meer dan 25 jaar als onderhoudsschilder en ik werk al weer vele jaren samen met plezier met Jerry Donker

Jayden onderhoudsschilder

Jayden Donker

Jayden Donker Ik ben gestart als onderhoudsschilder bij mijn vader in ons schilderbedrijf sinds begin 2023. Ik hoop net zo'n goede schilder te worden als mijn vader.

Linda administratie

Linda Donker

Linda Donker Sinds enkele jaren help ik mijn man met de administratie

Schildersbedrijf Donker schrijft hier over ons

Het is duidelijk dat wij een hecht team vormen. Wij begrijpen elkaar en werken goed samen, waardoor we efficiënt en effectief kunnen samen werken. Bovendien tonen wij een grote mate van professionaliteit en vakmanschap in ons schilderwerk. Wij weten precies welke technieken en materialen het beste resultaat opleveren en zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

Over ons verhaal

Bij ons bedrijf schildersbedrijf Donker is onze samenwerking tussen ons personeel opmerkelijk fijn en efficiënt. Er zijn verschillende redenen waarom dit het geval is en waarom ons bedrijf zo succesvol is in het creëren van een positieve werkomgeving. Allereerst heerst er bij Schildersbedrijf Donker een sterke teamgeest.  Daarnaast is er sprake van een open en transparante communicatie binnen ons bedrijf, omdat wij familie leden van elkaar zijn nemen wij ons werk mee naar huis en hier stopt het werk nog niet, daarom vinden wij het belangrijk dat wij een fijne communicatie hebben. Ook is het zo dat wij zelf veel werken bij onze opdrachtgevers thuis, Hier vinden wij het ook belangrijk dat daar een prettige werksfeer hangt.

Volg ons

Contact

Wilt u een afspraak maken of vrijblijvend advies ontvangen? Bel of mail ons. U kunt bij Schildersbedrijf Donker rekenen op passende hulp.

BEL ONS DIRECT