Winterschilder

De winterschilder geeft Winterkorting

Winterschilder voor een aantrekkelijke prijs?

Bij Schildersbedrijf Donker hebben we een tijdelijke actie die je niet wilt missen. We bieden leuke korting op alle Binnenschilderwerk  Maar let op, deze actie is tijdelijk en de vraag is al enorm, dus wees er heel snel bij! 

Hier zijn enkele belangrijke punten over de winterschilder

Geldig in Oktober t/m Maart De korting is alleen geldig voor projecten die we kunnen plannen en voltooien tussen oktober t/m maartOf je nu één kamer opgeknapt wilt hebben of een complete make-over van je interieur plan, deze actie geldt voor alle soorten binnenschilderwerk. Van muren en plafonds tot kozijnen en deuren, je kunt het allemaal laten doen met een aanzienlijke korting. Slechts enkele plekken nog beschikbaar. Onze tijdelijke actie geldt op binnenschilderwerk van de beschikbare plekken die we nog niet hebben gevuld. Wacht dus niet te lang met je aanvraag, anders loop je misschien deze geweldige kans mis!

Winterschilder

De Winterschilder de gehele winterperiode

De winterschilder is een term die verwijst naar schilders die gespecialiseerd zijn in het schilderen tijdens de wintermaanden. Deze schilders bieden hun diensten aan tijdens de koudere periodes van het jaar. Wij maken in de winterperiodes aantrekkelijker prijzen zodat ook wij voldoende werk hebben in de winterperiode.

Winterschilder offerte?

 Laat het winterschilderwerk niet in de zomer uitvoeren maar in de winterperiode. De kortingen lopen al gauw met honderden euro,s per schildersklus op. Vraag al op tijd een offerte aan die u wilt uitvoeren in de winter. Waarom? Omdat de winterschilder een enorm succes is de laatste jaren daardoor vullen wij ook de maanden erg snel met winterwerk. Het zou toch jammer zijn als u niet gebruik kunt maken van onze winterkortingen. De beste periode om een aanvraag te doen is eigenlijk al in de zomerperiode. Dus wacht niet tot het winter is met aanvragen omdat het zomaar zou kunnen zijn dat ons schildersbedrijf voor de winter al weer helemaal gevuld is met schilderwerk.

Volg ons

Contact

Wilt u een afspraak maken of vrijblijvend advies ontvangen? Bel of mail ons. U kunt bij Schildersbedrijf Donker rekenen op passende hulp.

BEL ONS DIRECT